Eventim

marketing Services

Eventim kan ondersteuning bieden bij de marketing en promotie van jullie evenementen. Belangrijk hierbij is dat de doelgroep op het juiste moment op de juiste manier wordt bereikt. Om dit te realiseren maken wij gebruik van diverse online kanalen. Ons marketingteam stemt de boodschap en inzet via onze eigen kanalen in overleg met jullie af en sluit deze zo naadloos aan op de centrale campagne.

Eventim.nl
dé ticketshop van Nederland

Verkoop meer tickets met de inzet van onze ticketshop door slim gebruik te maken van onze data en het bereik van onze social media-kanalen. Ook wij hebben er belang bij dat de tickets voor jouw productie, voorstelling of evenement goed verkopen en daarom zullen wij investeren in de marketing. Zodra we weten wanneer de productie bij ons in de verkoop gaat, zullen we direct een aantal key momenten inplannen ter ondersteuning van de verkoop.

homepage

We bieden jouw productie bij het in verkoop gaan een prominente positie op de homepage, een take-over voor desktop en een plek op de openingspagina van de eventim app.

Alleen al via deze prominente posities binnen onze kanalen ontvangen we jaarlijks ruim 400.000 bezoekers die op zoek zijn naar een evenement. Ook na onsale zal jouw productie regelmatig op de homepage te vinden zijn.

Eventim Marketing

social media

Eventim heeft een groot bereik op social media en uiteraard zullen we dit bij de verkoop van jouw productie ook  inzetten. Planning en content stemmen we samen af. Een post via Facebook heeft gemiddeld een organisch bereik van 25.000 personen. We staan open voor takeovers en/of winacties via social media en maken graag zelf

e-mail marketing

Eventim NieuwsbriefE-mail marketing bij eventim.nl bestaat uit meerdere momenten en mogelijkheden. Van redactioneel tot slim geautomatiseerde emails, getarget op jullie doelgroep. We kondigen jullie aan in onze eventim nieuwsbrief (230.000 leden) en ook verzorgen we een e-special naar een gesegmenteerd bestand. Met behulp van ons BI team verbeteren we de selecties kwalitatief door te filteren op de exacte doelgroep.

eventim marketing services.

Eventim levert naast het marketing network en het marketing/ verkoopkanaal eventim.nl, ook marketing services voor en in naam van jouw producties.

digital advertising: campagne strategie en projectbegeleiding voor (peformance based) display, video, rich media, YouTube, social advertising en retargeting campagnes.

social media diensten: webcare, strategie, content creatie, activatiecampagnes, social advertising en uiteraard rapportages en analyses.

e-mailmarketing: van nieuwsbrieven tot volledig geautomatiseerde service en upsell mailings.

Privacy & Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies voor analyse doeleinden en om je onze chat aan te kunnen bieden.

Privacy policy | Sluit
Instellingen