Eventim

Customer Service Center

Ons Customer Service Center bestaat uit een enthousiast team van dames en heren met veel ervaring in onze branche. De afdeling is voor consumenten 7 dagen in de week bereikbaar via alle mogelijke kanalen: telefoon, chat, mail en via de sociale kanalen.

Telefonie

Voor het maken van een reservering heeft Eventim een algemeen nummer 0900-1353 (60 ct/pm) en een gratis servicenummer 0900-500 1353 voor reeds gemaakte reserveringen. Daarnaast is er een speciaal nummer voor minder valide personen.

Als organisatie kun je er ook voor kiezen om een eigen 0900 nummer te gaan gebruiken, dit kan door ons gefaciliteerd worden.

Customer Service CenterCustomer Service Center

Chat

Naast onze eigen website verzorgen wij ook op websites van theaters en producenten de chat. De chat kan geheel in eigen stijl worden ingericht.

Mail

Het is mogelijk om mailadressen en contactformulier door ons te laten afhandelen. Ook hierin zijn veel mogelijkheden.

Socials

We werken met verschillende pakketten waardoor de klantenservicegerichte vragen ook door ons kunnen worden afgehandeld.

De medewerkers zijn multi-inzetbaar, naast alle bovenstaande werkzaamheden, helpen ze ook regelmatig mee op locatie. Ze zijn hierdoor van alle markten thuis en altijd op de hoogte. Met ons Customer Service Center zorg je ervoor dat de consument altijd het rode loper gevoel heeft!